Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с плафончетата на вратите на 164 Super

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с плафончетата на вратите на 164 Super

Проблема е следния: затварям вратата, всички плафони гаснат - тези които светят в краката, централния, задните и т.н., включително тези на задните врати, но на предните продължават да си светят. Принудих се да ги изключа от буксите за да не пада акумулатора, а е готина екстра да свети на земята като отвориш вратата. Като извадя релето, което пише че е за плафоните пак така - всички гаснат, без тези на предните врати. Има един предпазител, като го извадя се изключват, но не знам дали не спира и още нещо. В редки случай си изгасват след затваряне на вратата, както трябва да бъде. Някой ако знае от къде може да е проблема нека сподели, не ми се иска да преправям ел.инсталацията като пусна кабели от плафона. Мразя побългаряванията.
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Бутона на плафона да не прави номера ?
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

При мен светят задните при отворен багажник, а предните при отворен капак ...... може да е заминал бутона на предния капак или просто да окъсява някъде (само идея)
      Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
      sigpic

Comment

Working...
      X